آنفولانزا علت و نشانه های آن چیست؟

در حال حاضر به هیچ یک از بیماری ها به اندازه آنفولانزا توجه نمی شود. اگر کسی به نظریه هایی که از پزشکی درباره این بیماری اظهار می شود گوش کند و به گزارش هایی که در این زمینه در نشریات منتشر میگردد توجه کند بخوبی درمی یابد چه پول های هنگفتی جهت تحقیق دانشمندان پزشکی خرج می شود تا میکروب آن را بیابند و در برابر این بیماری به مقابله بپردازند.در این مطلب از مجله برفانک در ارتباط با علت و علائم آنفولانزا با ما همراه شوید.

آنفولانزا

بیماری آنفولانزا و تلاش پزشکی برای جلوگیری از آن

چنین به نظر می رسد پزشکان به این نکته توجه نداشته باشند که با آنکه میکروب بیماری سل و دیفتری و حصبه و ذاتالریه و بسیاری از بیماریهای دیگر توسط میکروبشناسان کشف شده است با وجود این نتوانسته اند از انتشار و ایجاد همیشگی این بیماریها جلوگیری به عمل آورند! تحقیق و مطالعه برای کشف میکروب انفلوانزا به هیچ وجه در جلوگیری از آنفولانزا کمترین اثری نداشته و نخواهد داشت.

گرچه آنفولانزا بیماری میکروبی شناخته شده است لیکن چنانکه مردم تصور می کنند اساساً در نتیجه اثر میکروب به وجود نمی آید زیرا تولید آن در درجه اول براساس مسمومیت و کاهش نیروی حیاتی بدن بیمار (در نتیجه سوء تغذیه و زندگی خلاف بهداشت) پایه گذاری می شود

 

آیا فقط میکروب ها عامل ایجاد آنفولانزا هستند؟

آنفولانزا

میکروب هیچ بیماری نمی تواند در بدن کسی که کاملا پاک باشد مسکن گزیند و به فعالیت بپردازد. این نظریه در مورد آنفولانزا نیز مانند هر بیماری میکروبی دیگری بخوبی صادق است. این وضع مزاجی و شرایط جسمانی شخص مبتلاست که باید همواره به آن توجه شود نه میکروب. زیرا میکروبها در این میان فقط یک عامل سطحی هرگاه کسی سالیان دراز به طور غلط تغذیه کند،

به اندازه کافی تمرین بدنی نداشته باشد، لباسهای مخالف بهداشت در بر کند و همواره در اتاقهای کثیف و هوای آلوده به سر برد و یا ساعتها در سینما و تئاتر اوقات خود را بگذراند شبها دیر به بستر برود دستگاههای بدن چنین شخصی از مواد سمی و رسوب عناصر بیماری زا انباشته میگردد و بدین ترتیب مستعد ابتلای به بیماری وحشتناك انفلوانزا میشود. بخصوص اگر عادت داشته باشد که داروهای گوناگون مصرف کند یا خود را در معرض درمانهای بازدارنده بیماریهای مختلف قرار دهد.

 

آنفولانزا و شیوع آن در کشورهای متمدن

آنفولانزا

انفلوانزا مانند هر بیماری حاد دیگری در نتیجه کاهش نیروی حیاتی بدن ایجاد می شود (نگرانی، کار بیش از حد و هرنوع افراط موثرترین عامل در پایین آوردن نیروی حیاتی اند). فقط لازم است یک نفر به این بیماری دچار شود تا در هر گوشه ای، دیگری آن را از او بگیرد زیرا تمامی مردم از لحاظ طرز زندگی و پایین بودن نیروی حیاتی دریات سطح هستند و همگی دستگاههای انباشته از مواد سمی و زاید دارند و بدین گونه است که این بیماری صورت «همه گیر» به خود می گیرد.

بنابراین به محض آنکه در کشور متمدنی یافت نفر به این بیماری مبتلا شد چون اغلب مردم آن تاحدودی دارای وضع زندگی مشابهی هستند. بنابراین دستگاههای بدن همگی آنان به طور یکسان آمادگی ابتلای به این بیماری را دارند.

Check Also

عوارض غذاهای سرخ شده

آیا از عوارض غذاهای سرخ شده اطلاع دارید؟

خوردن غذاهای سرخ شده می‌تواند خطر مرگ را افزایش دهد. مطالعات اخیر نشان داده‌اند که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.