پنج‌شنبه 12 دسامبر 2024

با خواص کشمش و فواید آن آشنا شوید

کشمش خشک شده میوه انگور است و برای سلامتی فواید زیادی دارد. شما میتواند به عنوان میانوعده یا به جای قند از آن استفاده کنید. یکی از مهمترین خواص کشمش پیشگیری از آلزایمر است. همچنین کشمش در تقویت اعصاب تاثیر گذار است. در این بخش مهمترین خواص کشمش را به شما معرفی می کنیم.

فواید کشمش

خواص کشمش چیست ؟

کشمش دارای انواع ریزمغذی ها است و برای کودکان در حال رشد و دانش آموزان به عنوان میانوعده توصیه می شود. یکی از مهمترین فواید کشمش تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر است. همچنین کشمش خاصیت آنتی اکسیدانی دارد  و مانع تخریب سلولی می شود.

یکی دیگر از خواص کشمش سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان است. کشمش دارای قند فروکتوز بوده و به کاهش وزن نیز هم کمک می کند.

کشمش برای سلامتی چشم مفید است. همچنین به تقویت اعصاب کمک کرده و سستی و رخوت را از بین می برد. آب اضافی بدن را از بین برده و دهان را خوشبو می کند.

یکی دیگر از خواص کشمش ویتامین D و هورمون استروژن است. همچنین کشمش دارای عناصر و ویتامین هایی مانند آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B است.

خواص کشمش

۶۰۰ گرم کشمش، ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. ۱۰۰ گرم کشمش در حدود ۸۸/۱میلی گرم آهن دارد.

از دیگر خواص کشمش میتوان به فیبر فراوان، خاصیت آنتی اکسیدان و منبع خوب انرژی اشاره کرد. فیبر موجود در کشمش موجب جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین کنترل قند خون می شود. آنتی اکسیدان موجود در کشمش از پیری و بیماری های حاصله جلوگیری می کند.

کشمش از سرطان جلوگیری می کند. همچنین کشمش میزان LDL یا کلسترول بد را در خون کم کرده و بیماریهای قلبی را کاهش می دهد.

یکی دیگر از فواید کشمش کاهش استرس است. همچنین این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.

کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مفید است. شما میتوانید ۶-۵ عدد کشمش را خیس کرده و بعد از چند ساعت، آب آن را میل کنید.

فواید کشمش

کشمش، اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را کم می کند. فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین کنترل قند خون را می شود.

کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.

مویز و کشمش از گروه خوراکی‌های با طبع گرم است که به علت مغذی بودن، ضعف و ناتوانی اعضای بدن همچون قلب، کبد، مغز و سیستم تناسلی را بهبود میی بخشد.

خواص کشمش

دیگر فواید کشمش چیست ؟

کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود. یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد. بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید می باشد.

هرروز مقداری کشمش بخورید تا گوارش‌تان بهبود یابد. کشمش دارای فیبر است که می‌تواند در برخورد با آب متورم شود. این کار به هضم بهتر و رهایی موثرتر از دست یبوست کمک می‌کند.

کشمش حاوی فروکتوز و گلوکوز است و این مواد می‌توانند انرژی لازم برای ورزش را تامین کنند. کشمش می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند. دلیل کارایی بالایی کشمش در کاهش فشار خون، سطح بالای پتاسیمی است که می‌توان در آن یافت.

کشمش از کم‌خونی جلوگیری می کند. کشمش نه تنها حاوی ویتامین‌های ب‌کمپلکس است بلکه آهن و مس نیز دارد که به جلوگیری از کم‌خونی کمک می‌کند.

برای درمان عفونت‌ها از خواص کشمش استفاده کنید. مواد مغذی پلی‌فنلی موجود در کشمش مسئول آن هستند که مطمئن شوند مستعد سرماخوردگی و سایر انواع بیماری‌های معمول نباشید.

خواص کشمش

 کشمش‌ حاوی آمینواسیدی به نام آرژینین است. این آمینواسید مسئول تقویت میل جنسی در هر فردی است. برخی مردان از اختلال نعوظ رنج می‌برند و پس از مصرف کشمش می‌توانند عملکرد بهتری داشته باشند.

یکی دیگر از خواص کشمش جلوگیری از بیماری‌های قلبی است. کشمش‌ می‌تواند سطح تری‌گلیسرید بدن‌تان را پایین بیاورد. وقتی این اتفاق بیفتد، سلامت کلی قلب‌تان به طرز چشم‌گیری بهبود می‌یابد.

کشمش‌ حاوی الئانولیک اسید است که می‌تواند در برابر پوسیدگی‌های دندانی و باکتری‌های مضر برای دندان و لثه، از شما محافظت کند.

سرطان یکی از دلایل اصلی مرگ‌ومیر در هر سال است. کشمش‌ حاوی کاتچین بوده و در جلوگیری از سرطان تاثیر گذار است.

اگر می‌خواهید موهایی سالم‌تر از معمول داشته باشید، کشمش بخورید. کشمش‌ حاوی آهن، ویتامین ب کمپلکس و انواع مختلف آنتی‌اکسیدان‌هایی است که می‌توانند موهایتان را تغذیه کنند.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت برفانک درباره خواص کشمش تقدیم کردیم بهره کافی را برده باشید.

منبع : https://www.barfanak.com

Check Also

عوارض غذاهای سرخ شده

آیا از عوارض غذاهای سرخ شده اطلاع دارید؟

خوردن غذاهای سرخ شده می‌تواند خطر مرگ را افزایش دهد. مطالعات اخیر نشان داده‌اند که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.